Alv rek. ● Y-tunnus 1953417-6 ● SMALL 36807 ● KuVi 7457/06MjMv
  • laatutarkistelut huvilat Italiassa
  • päivystäjän palvelut loman aikana
  • kuljetukset ja lomaohjelma
Tilaa huvilauutiset
Parhaat tarjoukset ja uusimmat huvilat!

Kokkikurssit

Tavernettan kokkikurssit - tule kokkaamaan toscanalaiseen tapaan!

Kokkikurssi Lucignanon ihastuttavassa keskiaikaisessa kukkulakaupungissa, on kokemus vailla vertaa!

Kurssi sopii kaikille toscanalaisen ruuan ystäville. Ravintola La Tavernettan emännät Elisabetta ja Stefania johdattavat vieraat toscanalaisen keittiön saloihin. Paikallisen perinteen mukaisesti valmistettavat ruokalajit ovat yksinkertaisia, mutta herkullisia ja ne tehdään tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista - ihan niinkuin ennenvanhaan!

Alkupaloiksi valmistetaan pecorinojuustosalaattia, maistuvia kasvispiiraita ja crostino-alkupalaleipiä perinteisen, toscanalaisen kananmaksapateen kera. Salaatin ja kasvispiiraiden raaka-aineina käytetään kauden vihanneksia.
Seuraavaksi tehdään pastaa niin kuin sitä on täällä aina valmistettu. Käsintehty tagliatelle-tuorepasta höystetään herkullisella juustofonduella ja tryffelillä.

Pääruoaksi on paikallisen perinteen mukaisesti lihaa. Aito toscanalainen tagliata, puolikypsäksi paistettu ja paloiksi leikattu naudanlihapihvi, kruunataan rosmariinilla sekä puna- ja viherpippurilla. Jos joukossa on kasvissyöjiä, pääruoka on toki mahdollista valmistaa myös kasviksista.

Aterian kruunaa Tavernettan erikoisuus: tuoreista mansikoista loihdittava, mintulla ja hunajalla höystetty jälkiruoka panna cottan kera. Jos mansikka-aika on jo ohi, tehdään täyteläinen, tumma suklaakakku.

Kurssin päätteeksi nautitaan itse valmistettu ateria alueella valmistetun, täyteläisen Chianti-viinin kera.

Kurssin hinta on 90 € / hlö ja kurssille voi osallistua yhteensä 4-6 hlöä.
Kurssit järjestetään torstai-iltapäivisin alkaen klo 15.
Hintaan sisältyy opetus, raaka-aineet sekä päätösateria ruokajuomineen.

Perheenjäsenet ja ystävät, jotka eivät osallistu itse kurssiin, voivat nauttia saman aterian yhdessä kurssilaisten kanssa hintaan 35 €
Muistattehan mainita ylimääräiset aterioijat kurssivarauksen yhteydessä!

Lisätietoja: info@gaia-travels.com