Alv rek. ● Y-tunnus 1953417-6 ● SMALL 36807 ● KuVi 7457/06MjMv
  • laatutarkistelut huvilat Italiassa
  • päivystäjän palvelut loman aikana
  • kuljetukset ja lomaohjelma
Tilaa huvilauutiset
Parhaat tarjoukset ja uusimmat huvilat!

Cena italiana

Illallinen italialaisittain

** Toscanalaisen kokin valmistamia makuelämyksiä omalla huvilalla

Alla muutama menuesimerkki. Vaihtoehtoja on toki monia ja lomavieraiden toivomukset mm. erikoisruokavalioiden osalta voidaan yleensä toteuttaa. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Antipasto

Ensin tarjoillaan alkupalat. Tarjolla voi olla esimerkiksi erilaisia toscanalaisia crostini- ja bruschetta-leipiä, ilmakuivattua kinkkua ja hunajamelonia, gratinoituja tomaatteja, paikallisia pecorino-juustoja, täytettyjä sieniä ja speltti-salaattia.

Primo piatto

Eturuoaksi nautitaan pastaa aitoitalialaiseen tapaan. Toscanan alueelle tyypillinen pici- tai pappardelle-tuorepasta voidaan höystää lihakastikkeella tai vaikkapa valkosipulilla. Tagliolinot tarjoillaan tryffelin kera ja orecchiette-pasta on parhaimmillaan kirsikkatomaatin ja basilican kera.

Secondo piatto

Pääruoksi tarjoillaan toscanalaisen perinteen mukaisesti lihaa. Chef voi loihtia maittavan aterian kuuluisan cinta senese -possun lihasta borretana-sipulin kera ja valkoisen lihan ystäville tarjolla on esimerkiksi balsamietikalla höystettyä kanaa. Chianina-naudanlihasta valmistettu, viipaloituna tarjottava puolikypsä rosmariinilla tai tryffelillä höystetty tagliata vie makuhermot mennessään! Secondo piatto voidaan toki valmistaa myös kasviksista, jolloin saatavilla voi olla vaikkapa tryffeliomelettia tai munakoisoa parmesaanilla.

Dolce

Jälkiruoaksi voidaan nauttia kaikkien rakastama Tiramisu` tai suussasulava suklaamousse. Toscanan alueelle tyypilliset cantucci-mantelikeksit nautitaan paikallisen Vin Santon kera.


Vaihtoehtoja ja hintoja voi tiedustella joko huvilavarauksen yhteydessä tai myöhemmin loman lähestyessä.