Alv rek. ● Y-tunnus 1953417-6 ● SMALL 36807 ● KuVi 7457/06MjMv
  • laatutarkistelut huvilat Italiassa
  • päivystäjän palvelut loman aikana
  • kuljetukset ja lomaohjelma
Tilaa huvilauutiset
Parhaat tarjoukset ja uusimmat huvilat!

Häät ja juhlat


Unelmasta totta, häät Italiassa

Miten kaikki onnistuu, kuka tuntee byrokratian kiemurat, kuka valvoo järjestelyjen etenemistä ja tulkkaustakin tavallisesti tarvitaan ainakin hääseremonian aikana. Vastaavatko majoituspaikat odotuksia, entä ruokalista, onko se varmasti toiveiden mukainen, pitävätkö kuljetusten aikataulut, kuka hoitaa kuvauksen jne. Gaia Travels tekee hääparille ja seurueelle kaiken helpoksi ja turvalliseksi. Otamme vastuun kaikista järjestelyistä ja hääseurue voi keskittyä nauttimaan juhlallisuuksista ja riemuitsemaan morsiusparin onnesta.

Ottakaa hyvissä ajoin ennen suunniteltua matkaa meihin yhteyttä! Kaikki alkaa siitä, että yhdessä valitaan parhaiten toiveisiin sopiva kaupunki vihkitoimituksen suorittamista varten. Takuuvarma ja ihana hääpaikka on esimerkiksi ikivanha, Roomaakin vanhenpi, etruskikaupunki Cortona. Erittäin romanttisen ja lämpimän ympäristön häitä varten tarjoavat myös pienemmät kukkulakaupungit esimerkiksi Monte San Savino tai Lucignano. Näissä pienissä kaupungeissa hääjuhlallisuuksien tunnelma kohoaa huippuunsa, kun käytännöllisesti katsoen koko kylä on tavalla tai toisella juhlallisuuksissa mukana.

Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää siitä miten unelmahäät italialaisittain toteutetaan. Tehdään hääjuhlastanne yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!
Elävää musiikkia juhliin ja illanviettoihin

Yrttien tuoksun ja kaskaitten sirityksen täyttämä lämmin Toscanan ilta, hyvää ruokaa ja viiniä rakkaiden ystävien kanssa. Kruunaa nämä ihanat hetket lumoavalla italialaisella musiikilla tai sametinpehmeillä evergreen iskelmillä.info@gaiatravels.com